There’s a first time for everything…

 • Berichtcategorie:Personal
 • Bericht reacties:2 Reacties
 • Bericht auteur:

…en dus ook voor een eerste post. Hoi mam iedereen, welkom op MaudyJeanine.nl! In het geheim bestaat deze blog inmiddels al vier dagen, maar boy, heb ik het opzetten van een website onderschat. Na drie dagen puzzelen met domeinnamen, hosting bedrijven, WordPress thema’s en kleurcodes, is het dan eindelijk zo ver. Hetgeen waarvoor ik zo graag een blog aan wilde maken: schrijven!

Waarom een site?

Al sinds ik mij kan heugen, ben ik gek op schrijven. Ik heb dan ook meerdere WordPress en Blogger blogs gehad, en een ReisMee account voor het rapporteren over een sporadische verre reis. Aan zo’n reis kwam echter altijd een eind, en na een tijde zag ik de lol van een Blogger of WordPress blog niet meer in. Toch bleef er iets in mij borrelen op het gebied van schrijven, en hield ik altijd de ambitie om ‘echt weer eens wat met schrijven te gaan doen’. Onder het mom van goede voornemens wilde ik de daad bij het woord voegen, en zo is deze blog ontstaan.

Het doel van MaudyJeanine.nl

Natuurlijk moet ik wel iets hebben om over te schrijven, anders schiet zo’n blog niet op. Nou ben ik een vrij gemiddelde student, dus op een spectaculair levensverhaal hoef je helaas niet te rekenen. Wat je wel kunt verwachten? Ik hoop vooral authenticiteit. In mijn dagelijks leven ben ik veel bezig met zelfontwikkeling, duurzaamheid en minimalisme. Over deze onderwerpen bestaan al ont-zet-tend veel blogs, dus kan het moeilijk zijn hier iets aan toe te voegen. Wat ik soms echter mis, is een stukje herkenning. Het lijkt deze bloggers zó goed af te gaan, dat ik me een beetje een faalhaas voel. Ben ik de enige die wel eens gedemotiveerd is, of bij wie iets de eerste poging niet lukt? Vast niet. Vandaar dat het mijn bedoeling is om zo eerlijk en open mogelijk te zijn terwijl ik jullie meeneem in mijn reis naar een positiever, duurzamer en minimalistischer leven!

What’s next?

Op 1 januari 2019 ben ik met twee challenges voor mijzelf begonnen: een maand compleet vegetarisch eten, en een drie maanden lange ‘No Buy Challenge’. De eerste challenge spreekt voor zich, maar de tweede heeft wellicht wat meer uitleg nodig. Driemaal raden waar het eerstvolgende artikel over gaat! Verder kun je de komende tijd over beide challenges updates verwachten. Ook zal ik wat introducerende artikelen schrijven, want hè, wie is Maudy nu eigenlijk? En wat doet zij dan in haar dagelijks leven? Mocht je nou niet kunnen wachten op deze posts, bekijk dan vooral de pagina Over MaudyJeanine eens. Tot snel!

Liefs,
Maudy

Dit bericht heeft 2 reacties.

 1. Gezond en Gelukkig 2019 gewenst Maudy!

  En veel succes met je nieuwe website 🙂

  Warme (jaja meer dan 20 graden 🙂 ) groeten,

  Stef

  1. Maudy

   Dankjewel Stef! En heerlijk hoor, Maleisië! Geniet ervan 🙂

Geef een reactie