Hoi, ik ben Maudy!

Leuk dat je wat meer over mij wilt weten! De persoon achter MaudyJeanine ben ik: Maudy, studente, 23 jaar oud en wonend in Utrecht. Op dit moment loop ik een stage in HR/recruitment, waarna ik wil gaan afstuderen van mijn master in Occupational Health. Al sinds ik een klein meisje was, vond ik schrijven ontzettend leuk. Na jaren te roepen dat ik ècht weer wat wil gaan doen met schrijven, is het er nu eindelijk van gekomen. Het resultaat is MaudyJeanine.nl!

De naam van mijn website staat gelijk aan mijn volledige voornaam: Maudy Jeanine. Ja, ècht ‘Maudy’ – dus niet afgeleid van Maud. Jeanine is mijn tweede naam. Je spreekt het trouwens uit als Sjaa-nie-nuh, om verwarring te voorkomen.

Een paar kernwoorden die mij omschrijven zijn krullenbol, optimist, prettig gestoord, enthousiast, en een tikkeltje (lees: onwijs) koppig. Ik word vrolijk van de zon en warmte, en alle temperaturen boven de 20 maken mij instantly blij. Ik heb een merkwaardig talent voor het onthouden van songteksten, en een lichtelijke verslaving aan bubbeltjeswater (in de volksmond ook wel bruiswater genoemd). In mijn vrije tijd lees ik graag boeken (zowel non-fictie als fictie), drink ik koffie of wijn met vriendinnen, of vraag ik op een andere manier aandacht van hen. Ook binge watch ik graag Catfish of series op Netflix, en eet ik alles wat los en vast zit.

Ik, zeer casual wijn-drinkend in Milaan

MaudyJeanine.nl

Op Maudyjeanine.nl vind je mijn schrijfsels over alles wat mij bezig houdt. Toen ik op mijn 18e het ouderlijk huis verliet en op kamers ging, werd mijn interesse in duurzaamheid aangewakkerd. Ik begon met afval scheiden en verdiepte me in tweedehands kleding. Inmiddels weet ik veel meer over duurzaamheid en de impact die ik als consument op de wereld kan hebben, en houd ik me actief bezig met het vergroenen van mijn lifestyle.

Niet alleen groen doen vind ik belangrijk. Naast verduurzaming focus ik mij ook op een minimalistische en bewuste levensfilosofie. Dit doe ik door continu bezig te houden met zelfontwikkeling. Dat ik hiermee bezig ben, wil trouwens niet zeggen dat dit allemaal soepeltjes verloopt: integendeel! Ik worstel nog vaak met gebrek aan motivatie en discipline. Mijn struggles geef ik graag eerlijk weer, net als mijn successen. Ik hou jullie hiervan graag eerlijk op de hoogte. Authenticiteit is voor mij van groot belang. Mijn doel is dat je dit kunt terugzien op MaudyJeanine.nl.